onsdag 23 januari 2013

När man tror att man inte har några vänner



Jag tillhör den skaran som hänger på facebook lite titt som tätt, dels för att uppdatera mig om vad mina vänner sysslar med och även för att uppdatera mina vänner om vad jag sysslar med.
Jag brukar lägga in lite inlägg då och då om vardagen eller någon rolig vits och man får några "likes" och kommentarer av vännerna.
 
Sedan en månad tillbaka har jag lagt in ett antal inlägg men ingen gillade mina inlägg och jag fick aldrig några kommentarer heller. Till en början tänkte jag inte så mycket på det utan då var det mer "Skit i mina roliga inlägg tråkmånsar", men efter ett tag blev jag lite brydd.
Tänk dig själv att du lägger in inlägg på facebook under en månads tid men ingen svarar eller gillar det du gör (trots att dom gjort det tidigare), efter ett tag är man liksom inte så kaxig längre utan man börjar undra vad som är fel.
 
Jag började fundera på om alla mina så kallade vänner gått med i en hemlig klubb och försökte "mobba" ut mig... tills jag gick in under inställningarna och insåg att jag ändrat så att endast jag själv kunde se mina egna inlägg... inte så konstigt att det varit så dött.
 
Igår skrev jag ett snyftinlägg på min facebook om det inträffade och fick genast en massa sympati "likes" och härliga kommentarer.
 
Hur kunde jag tvivla på mina underbara vänner. Jag borde förstått redan från början att det var klantskallen själv (jag) som varit i farten ;)
 
/Therese


2 kommentarer:

  1. Tur att du fick respons :) kram Diana

    SvaraRadera
  2. Fy, jag kan riktigt känna den känslan du kände där... Tur det bara var en inställning som blivit fel :)
    Kram Madelene

    SvaraRadera