söndag 25 augusti 2013

Nu är det dags att korka upp!!

Storebrors rum:
 



 
Mellanbarnets rum:



 
ÄNTLIGEN!! Det går inte att beskriva vilken lättnad det är i kroppen just nu, det här är en renovering som har dragit ut alldeles för länge på tiden... men äntligen... så är det klart (i stort sett). Det är bara det roliga kvar nu.
 
Just nu ser båda rummen ganska lika ut med exakt likadana möbler (nästan som två hotellrum) och det mesta är väldigt vitt men det känns så bra och det blir kanonfint!
 
Nu ska vi bara få in barnens leksaker och kläder i rummen så att det blir deras "touch" på rummen.
Eftersom rummen är små gäller det att se till att leksaker och andra grejer förvaras på bra sätt. En garderob i dom här rummen var inte att tänka på så vi valde att inhandla 2 byråer till grabbarna i stället där dom får ha sina kläder. Skrivborden har varsin hurts där dom kan förvara papper, pennor, pyssel, målarböcker mm.
Under grabbarnas sängar kommer den största förvaringsmöjligheten av diverse leksaker att finnas. Där kommer det att få plats två stycken (kanske till och med tre stycken om vi har tur) förvaringslådor på hjul där grabbarna kan ha bilar, lego och andra leksaker.
På väggarna ska vi även sätta upp hyllplan där grabbarna kan ha sina finaste leksaker och annat smått och gott och vi ska även fixa några mindre förvaringsbackar att ha böcker och leksaker i.
På väggen ovanför sängen kommer vi att sätta en tavelhylla där grabbarna kan ha böcker mm.
 
Trots att vi trodde att rummen skulle kännas små och trånga så känns det verkligen inte så när möblerna är där och vi känner att dom kommer att få plats med sina leksaker i förvaringarna som vi tänkt oss så det blir faktiskt bättre än väntat.
 
Fler bilder kommer när vi har fyllt på med grejer. Än så länge har grabbarna inte sett rummen då det ska bli en överraskning när allt är klart.
 
/T



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar