tisdag 21 januari 2014

Arbete påbörjat i hallen
 
Hallen har nu blivit lite större, vi har tagit bort mellanväggen med det fula runda valvet.
 
På bild 1 ser man att del av väggen är kvar och det ska den vara eftersom det står en varmvattenberedare där och vi har inkommande vatten som kommer upp genom golvet under den, så den kommer att få stå kvar på samma ställe. Vi kommer att bygga in den med en vägg. Bakom varmvattenberedaren mot det lilla arbetsrummet kommer vi att kunna hänga våra kläder, där kommer det att finnas skohylla, hatthylla och skotork, lite dolt där bakom.
 
På bild 2 syns den långa väggen som nu tillkommit eftersom vi tog bort väggen som var där. Vi ska troligtvis ha en byrå mot den väggen där det förhoppningsvis ryms en hel del ytterkläder också. Elcentralen som syns på bilden ska bytas ut mot en nyare med automatsäkringar i stället.
 
På bild 3 ser man lite av skafferiet i köket till vänster, där var det en liten vägg tidigare men den tog vi bort idag så öppningen har blivit mycket större, den kommer att förminskas lite igen på den högra sidan av dörröppningen men det kommer ändå att bli lite öppnare än tidigare. Skafferiet ska snart bort och ersättas av kombinerad kyl och frys. Äntligen kommer vi snart att ha det i köket, vi har hela tiden sprungit till arbetsrummet när vi behövt något från kylen och det har vi bara blivit galna på.
 
På bild 4 ser man hur stor hallen har blivit, den har ökat med mer än dubbel yta så det kommer att kännas helt underbart när det är klart! Plastmattan på golvet har vi även tagit bort nu (även om man ser del av den på bilden) och det gick mycket lättare att få bort än vi trodde!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar