tisdag 29 januari 2013

Tiderna förändras

 
 
Nä, sjukdomarna håller fortfarande i sig. I natt var det Mellanbarnet som hostade så jag trodde att han skulle hosta sönder lungorna. Vi försökte medicinera men det blev inte bättre, det funkade inte förrän han hostat oavbrutet i två timmar och tillslut fick ont i käken/örat på grund av allt hostande så att han fick en alvedon, efter det somnade han av utmattning. Stackarn!
 
Man märker att det är andra tider nu än när man själv var barn, jag blir 34 år i år så jag är väl kanske inte lastgammal ;)
 
När jag var liten så var det relativt ovanligt att det var några barn som hade skilda föräldrar, i alla fall där jag bodde... jag tror att det är mer vanligt idag, jag märkte det inte minst på grabbarnas lek för någon dag sedan...
 
Jag hör Storebror säga till Mellanbarnet: "Då får du vara låtsaspappa".
 
När jag var liten och lekte så var man antingen Mamma, Pappa eller Barn. Men våra barn leker att dom är Mamma, Låtsaspappa eller Barn ;)
 
Idén till en låtsaspappa måste dom fått från skola och dagis för här hemma har alla tre barnen samma pappa :) Det lät så roligt när han sa det och då inser man att tiderna har verkligen förändrats.
 
/Therese
 


1 kommentar:

  1. Hej Therese!
    Vad fint med spetsbandet runt lampskärmen!
    Tack för det tipset ;)
    Kram Madelene

    SvaraRadera