fredag 26 juli 2013

Semestertripp till Gävle


 
Eftersom vi inte ville spendera hela semestern hemma i vårt byggkaos så drog vi till Gävle en sväng. Där bodde vi mitt inne i stan på Clarion Hotell, det var kanon. Rummet var helt perfekt till oss fem. Min svägeska hade tipsat oss om hotellet på grund av att frukosten ska vara något utöver det vanliga, nu har vi inte bott på så många hotell tidigare så vi har inte så mycket att jämföra med, men frukosten var verkligen grym, det fanns verkligen ALLT!
Men det bästa av allt var att dom i anslutning till restaurangen valt att under sommaren använda ett rum som lekrum för barnen, det var kanon. Man placerade sig bara vid borden vid lekrummen så när barnen ätit klart så gick dom och lekte så kunde vi avsluta frukosten i lugn och ro! Varje morgon kom även en hund (utklädd människa) och hälsade och gjorde high five med barnen, det var verkligen uppskattat av Lilla Fröken!
 
Huvudmålet med resan var i alla fall Furuvik, vi är egentligen inte så imponerade av djurparker men vi bestämde oss för att ge Furuvik en chans och tur var väl det för Furuvik är mycket mer än bara en djurpark. Den största tiden spenderade vi på tivolit som dom har där.
 
Resterande tid i Gävle spenderades med att åka runt och bada och titta på alla otroligt vackra lägen och hus som finns där efter vattnet. Oj oj, vi såg många ställen vi gärna kunde bo på, lite långt till jobbet bara...
 
/T


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar