fredag 3 januari 2014

Årets första projekt

 
 
Arbetsrummet sett från hallen.
 
Fotat från fönstret i arbetsrummet mot hallen.

 
Andra sidan av arbetsrummet.
 
Då vi håller på att bli galen på vår minimala hall så kändes det som ett bra första projekt det här året. Hallen består av minimalt utrymme, en massa krokar som placerats huller om buller för att få plats med alla miljontals jackor och väskor och skorna dräller över golvet.
Golvet ja... det består av en brun plastmatta från 1974 som är ordentligt limmad på betonggolvet (det blir ett trevligt problem att ta tag i).
 
Bredvid den minimala hallen finns ett arbetsrum där även kyl och frys är placerad (ja, väldigt opraktiskt, speciellt med tanke på att man lyckas alltid släcka lyset varje gång man öppnar kylskåpet). I övrigt är det mest förvaring i arbetsrummet, rummet är i sig helt ok, men eftersom vi nu behöver utrymme för en större hall så kommer vi att minimera arbetsrummet så mycket det bara går. Tanken är att vi ska ha plats för ett bord för dator på ena sidan väggen och pysselbänk på den andra och resten av rummet ska fyllas med så mycket skåp vi kan lyckas få plats med för förvaring av... ja... ni vet allt som av någon anledning måste förvaras.
 
Det gräsliga valvet ska alltså bort och öppnas upp så att vi får större hallyta. Jag tror att det kommer bli kanonbra!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar