torsdag 1 augusti 2013

Den felvända världen!


 
Idag har vi hunnit med en hel del, vi har målat klart fönsterna i båda rummen, sedan har jag målat en omgång på Mellanbarnets rum så om vi har tur så är det bara en strykning kvar där nu.
 
Om det inte hade varit för att det alltid ska jävlas när vi gör något så hade vi även varit klar med tapetseringen på Storebrors rum, men nej då, sån tur ska vi väl inte ha...
 
Vi mätte ut var tapeten skulle sitta, limmade där den skulle vara, drog ut den, placerade den på väggen, skar till runt fönstren, tittade på tapeten och typ "Men vad i helvete, ska det se ut så där?!".
Stjärnorna var upp och ner... eller skulle dom vara så?! Hade vi missuppfattat något?!
Googlar fram tapeten hos tillverkaren och inser att vi självklart fått en felrullad rulle. Stjärnorna skulle inte alls sitta som det såg ut på vår vägg.
 
Valet och kvalet... ska vi leva med en upp och nedvänd stjärna?! Så fan heller... riva ner skiten och till saken hör att vi beställt en rulle då vi endast behövde fyra våder. Nu var en hel våd paj, gick inte att återanvända eftersom vi skar runt fönstret på den.
Nu stod vi i valet och kvalet igen, om vi vill returnera rullen så får vi säkert inte använda mer av den, men vi har en vägg full med limm.
Vi filmade den felvända rullningen, rullade sedan om tapeten och fortsatte tapetsera, nu åt rätt håll, självklart saknades ca 20 cm till den sista våden. JIPPIE... NOT!!!
 
Nu måste jag se om vi kan få en ny rulle även fast vi använde upp den felande, vi har ju koden och filmbeviset. Tyvärr tar det ju ett tag innan vi har tapeten hemma så vi får se hur stillastående vi blir.
 
Skitsnyggt blev det i alla fall när vi satte tapeten med mellanrum, vi tror det hade blivit lite för mycket om vi satt en hel vägg med stjärnorna, speciellt på Storebrors rum, nu blev det liksom lite tuffare.
 
/T 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar